Spanje opent grenzen vanaf 21 juni

04/06/2020

Spanje opent grenzen vanaf 21 juni 

(UPDATE) Finalmente...eindelijk...vanaf 21 juni opent Spanje de grenzen voor buitenlandse toeristen. Deze informatie werd recent aangekondigd door de Spaanse Eerste Minister Sánchez. Concreet betekent dit dat buitenlandse toeristen vanaf dan hun vakantie naar Spanje kunnen plannen. 

Wist u dat er momenteel al heel wat Spaanse stranden geopend zijn?

Vanaf 15 juni zullen ook alle Belgische reizigers zich vrij kunnen bewegen binnen de grenzen van de EU landen, het Verenigd Koninkrijk en de overige landen in de Schengenzone. Vanzelfsprekend zal men rekening dienen te houden met de afgekondigde veiligheidsmaatregelen die kunnen verschillen van regio tot regio.

Wij kijken met Team Felias uit naar deze datum en staan te popelen om u te kunnen informeren over de laatste updates en stand van zaken van onze lopende en nieuwe projecten.

Check dus regelmatig de nieuwsupdate via onze website www.felias.be en/of onze social media...

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies