Aangepaste bedrijfsactiviteiten

18/03/2020

Beste Spanje-liefhebber,

Ook wij zijn genoodzaakt om ons naar aanleiding van het COVID-19-virus aan te passen en gepaste voorzieningen te treffen. Wij zijn zeer begaan met de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers. We twijfelden niet en sloten onmiddellijk ons kantoor om iedereen optimaal te kunnen beschermen. Reizen van en naar Spanje is momenteel niet aan te raden, zelfs onmogelijk tenzij strikt noodzakelijk. We plaatsen al onze activiteiten tot nader order dan ook on hold. Uiteraard blijven we niet bij de pakken zitten en staan wij u graag te woord om al uw vragen omtrent advies, uw lopende dossier of uw administratieve vragen te beantwoorden. Dat kan zowel telefonisch als via de gekende online kanalen zoals e-mail, Messenger en What’sApp (videochat).

Blijf gezond, zorg goed voor jezelf en voor een ander,

Team Felias

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies