Meet & greet VAPF

16/10/2019

Meet & greet met Corina Stan,
Markets Supervisor VAPF

 

Deze ontmoeting volgt op een hele reeks van pre-meetings waar de lopende en toekomstige projecten van ontwikkelaar VAPF uitvoerig werden besproken. Er viel weer heel wat nieuws te rapen op de bekende El Cumbre del Sol waar behoudens de voortgang van de prachtige Blue Infinity appartementen, 6 nieuwe bouwlocaties of "plots" voor het bouwen van alleenstaande villa's werden vrijgegeven.​

  • Villa La Perla op plot nº AJ054
  • Villa La Nao op plot nº AJ070
  • Villa Maresme op plot nº AJ089
  • Villa Galera op plot nºAJ155
  • Villa Vigía op plot nº AJ235
  • Villa Marina op plot nº AJ244

Deze pareltjes van moderne architectuur met hedendaags design op top-locaties worden gebouwd met de gerenomeerde VAPF bouwkwaliteit  en zijn te bewonderen via onze zoekmodule "ontdek ons aanbod" of je kan gewoon om informatie verzoeken via alle gebruikelijke contactkanalen. Kwaliteit staat ten andere niet alleen voor het bouwen an sich maar ook voor de opvolging van het hele aankoopproces alvorens tot een aankoop wordt beslist en nadat de aankoop werd voltooid. Bij Felias stellen wij onze klanten centraal en gaan we samen voor dat ene doel...die Spaanse vastgoeddroom verwezenlijken.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies